Skip to main content

Κρήτη: Γονέας μαθητή χτύπησε καθηγητή για τις μάσκες

Το περιστατικό σημειώθηκε καθώς ο πατέρας αντέδρασε στην παρότρυνση του καθηγητή να φορέσει το παιδί μάσκα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Σωματική επίθεση γονέα εναντίον καθηγητή καταγγέλλει ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας neakriti, το περιστατικό σημειώθηκε καθώς ο πατέρας αντέδρασε στην παρότρυνση του καθηγητή να φορέσει το παιδί μάσκα.

O Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό αναφέροντας: «Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας , η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο».

Πηγή: neakriti