Skip to main content

Κρούση ΠΑΟΚ σε Γέστε

Ο ΠΑΟΚ έκανε κίνηση για την απόκτηση του Φρανσίσκο Γέστε. Τι αντιπρότεινε ο παίκτης, ποια η επόμενη κίνηση του Δικεφάλου.
Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Η ρήση αυτή φαίνεται πως ταιριάζει "γάντι" στην περίπτωση του Φρανσίσκο Γέστε και του φημολογούμενου ενδιαφέροντος από την πλευρά του "Δικεφάλου".

Όπως σας αναφέραμε το Σάββατο, ο μάνατζερ του παίκτη, σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, ανέφερε πως μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βάσκο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό είναι και ο ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του Γέστε λήγει και ο ίδιος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η πρόταση της Αθλέτικ δείχνει να μην τον ικανοποιεί.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει κάνει ανεπίσημη συγκεκριμένη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, αφού του πρόσφερε 1,5 εκ. ευρώ για δύο χρόνια. Ωστόσο, ο 31χρονος παίκτης, που αμείβεται με 1 εκ. ευρώ το χρόνο στην Ισπανία, ζήτησε μέσω του εκπροσώπου του 2,5 εκ. ευρώ για να μετακομίσει για δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Έπειτα από αυτή την αντιπρόταση, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" θα περιμένουν μήπως και ο παίκτης ρίξει τις απαιτήσεις του ώστε να τον κάνουν δικό τους. Σε αντίθετη περίπτωση το θέμα δε θα προχωρήσει, καθώς τα νούμερα είναι αρκετά μεγάλα για τον προϋπολογισμό του ΠΑΟΚ.