Skip to main content

Κρούσμα κορωνοϊού στην Α' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης – Κλειστή η εφορία (φωτο)

Η Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης σήμερα είναι κλειστή, προκειμένου να εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η απολύμανση των χώρων.

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Μπραντούνα, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπάλληλος της εφορίας, η οποία παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε κατ'οίκον περιορισμό, αφότου βρέθηκε θετική σε κορωνοϊό ενημέρωσε τους συναδέλφους της.

Τρεις υπάλληλοι της εφορίας, που φέρεται να έχουν συμπτώματα, επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Παπαγεωργίου προκειμένου να υποβληθούν σε έλεγχο για κορωνοϊού.

Η Α’ ΔΟΥ σήμερα είναι κλειστή, προκειμένου να εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η απολύμανση των χώρων. Στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται η εφορία έχει αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση.

«Να εξεταστούν όλοι οι υπάλληλοι της εφορίας, είτε έχουν συμπτώματα, είτε όχι. Προέχει η υγεία των εργαζόμενων και όχι τα έσοδα αυτή τη χρονική στιγμή», επισήμανε σε δηλώσεις του στη Voria.gr ο πρόεδρος των Εφοριακών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Κιλκίς, Μιχάλης Κούπκας.