Skip to main content

Κρούσμα κορωνοϊού στο δημαρχείο Αμπελοκήπων - Μενεμένης

Θετικός στον κορωνοϊό αντιδήμαρχος του δήμου Αμελοκήπων Μενεμένης - Έγιναν άμεσα οι απολυμάνσεις και τα τεστ στους εργαζόμενους

Ανησυχία στους εργαζόμενους του δήμου Αμελοκήπων Μενεμένης προκάλεσε το γεγονός ότι αντιδήμαρχος διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Άμεσα ο όροφος στον οποίο βρίσκεται το γραφείο του αντιδημάρχου έκλεισε για να διενεργηθεί απολύμανση, ενώ όλοι όσοι εργάζονταν στον ίδιο όροφο υπεβλήθησαν σε τεστ.

«Τηρήθηκαν κατά γράμμα το πρωτόκολλο αντιμετώπισης του κρούσματος και όλα βαίνουν καλώς», αναφέρει στη Voria.gr ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ όπως επισημαίνει το στέλεχος της διοίκησης του δήμου διαγνώσθηκε οριακά θετικός στην Covid-19 και πρόκειται να υποβληθεί αύριο σε νέο τεστ, ενώ τώρα βρίσκεται σε απομόνωση και είναι ασυμπτωματικός.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα πραγματοποιούνται rapid test στον δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης από τις 10.00 το πρωί έως τις 03.00 το μεσημέρι στην οδό Γιάννη Χαλκίδη με Γεννηματά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ).