Skip to main content

Κρούσμα σε δασκάλα στην Ευκαρπία: Δεν είχε προλάβει να κάνει τεστ

Η διευθύντρια του δημοτικού εξήγησε ότι η συγκεκριμένη δασκάλα όταν ενημερώθηκε ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, δεν προσήλθε στο σχολείο

Κλειστό παραμένει από σήμερα τμήμα του 3ου δημοτικού σχολείου Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη καθώς εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό η εκπαιδευτικός.

Σε δηλώσεις της στο Mega η διευθύντρια του σχολείου εξήγησε ότι η συγκεκριμένη δασκάλα ήταν ασυμπτωματική και όταν ενημερώθηκε ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, δεν προσήλθε την δεύτερη μέρα του σχολείου, προκειμένου να κάνει και η ίδια τεστ.

Διαβάστε: Κρούσμα κορωνοϊού σε δημοτικό σχολείο της δυτικής Θεσσαλονίκης - Κλείνει τμήμα

«Ήταν ασυμπτωματική γι αυτό και προσήλθε την πρώτη μέρα στο σχολείο. Δεν γνώριζε τίποτα. Όταν το έμαθε την Τρίτη δεν ήρθε για να κάνει εξέταση», δήλωσε.

Ερωτηθείσα εάν η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός είχε κάνει τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου, η διευθύντρια τόνισε ότι δεν είχαν προλάβει να κάνουν όλοι μέσω της πλατφόρμας του υπουργείου.

Η διευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε ότι έχουν γίνει όλες οι απολυμάνσεις στο σχολείο και πως δεν πρέπει να υπάρχει πανικός. Τα μαθήματα στο συγκεκριμένο τμήμα από σήμερα γίνονται μέσω τηλεκπαίδευσης.