Skip to main content

ΚΘΒΕ: Αναζητά επαγγελματίες ηθοποιούς για τις χειμερινές παραγωγές του

Οι ακροάσεις θα γίνουν 17-19 Ιουνίου παρουσία των σκηνοθετών των παραστάσεων. Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την ηλεκτρονική συμμετοχή.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για τις ανάγκες των χειμερινών παραγωγών του, της θεατρικής περιόδου 2022 – 2023, καλεί σε ανοιχτή ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 με την παρουσία των σκηνοθετών: Ανέστη Αζά, Θοδωρή Αμπαζή, Παντελή Δεντάκη, Χρήστου Θεοδωρίδη, Θέμη Θεοχάρογλου, Γιάννη Κακλέα, Γιώργου Καπουτζίδη, Γεωργίας Μαυραγάνη, Δημήτρη Μπίτου, Χρήστου Πασσαλή, Γιάννη Σκουρλέτη, Πρόδρομου Τσινικόρη, Χριστίνας Χατζηβασιλείου, Αργυρούς Χιώτη, Melody Mourey.

Η  Β΄ φάση κάθε ημέρας της ακρόασης θα πραγματοποιείται την ίδια ημέρα, μεταξύ 18:00-21:00, έτσι ώστε να μην καταστεί επιβεβλημένη η παραμονή των συμμετεχόντων για δεύτερη ημέρα στη Θεσσαλονίκη.
 
Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να αποστείλουν έως και την Τρίτη 7 Ιουνίου, ηλεκτρονικά στο e-mail: audition@ntng.gr, βιογραφικό σημείωμα και 2 πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή, προσώπου. Οι φωτογραφίες και το βιογραφικό θα πρέπει να είναι ενσωματωμένα σ΄ ένα αρχείο word ή pdf), με ΘΕΜΑ: “ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ 2022-2023». Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει θα πρέπει να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους για την ημέρα ή τις ημέρες που μπορούν να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.