Skip to main content

ΚΘΒΕ: Ξεκινούν τις περιοδίες οι «Επτά επί Θήβας» στο Θέατρο Δάσους

Η παράσταση του ΚΘΒΕ που κέρδισε κοινό και κριτικούς θα παρουσιαστεί το Σάββατο 24 Ιουνίου, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Δάσους.

Με αφετηρία το Θέατρο Δάσους ξεκινούν το θεατρικό ταξίδι τους οι «Επτά επί Θήβας», η απόλυτη επιτυχία του περσινού καλοκαιριού που επιστρέφει για ένα νέο κύκλο παραστάσεων με μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και την Κύπρο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η παράσταση του ΚΘΒΕ που κέρδισε κοινό και κριτικούς θα παρουσιαστεί το Σάββατο 24 Ιουνίου, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Δάσους, λίγες μόνο ημέρες πριν «ανοίξει» το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2017.

Στην εξαιρετικά επίκαιρη πολιτική τραγωδία του Αισχύλου, που σκηνοθετεί ο διεθνούς φήμης Λιθουανός Τσέζαρις Γκραουζίνις και μεταφράζει ο ποιητής Γιώργος Μπλάνας, το ρόλο του Ετεοκλή ερμηνεύει ο Γιάννης Στάνκογλου, η Κλειώ Δανάη Οθωναίου την Αντιγόνη, η Ιώβη Φραγκάτου την Ισμήνη, ο Γιώργος Καύκας τον Άγγελο, ο Αλέξανδρος Τσακίρης  τον Κήρυκα, o Γιώργος Παπανδρέου τον Πολυνείκη και  μαζί τους ένας 14μελής χορός ηθοποιών.
 
«Επτά επί Θήβας» στο Θέατρο Δάσους, Θεσσαλονίκη-  Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στις 21.00

«Επτά επί Θήβας»  στο  Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου  (Φεστιβάλ Αθηνών  & Επιδαύρου) - Παρασκευή 30 Ιουνίου και Σάββατο 1 Ιουλίου, στις 21:00