Skip to main content

Κυανόλευκη κάθοδος στην Αθήνα

Επόμενο βήμα, Αθήνα. Έτοιμοι να κατέβουν στην πρωτεύουσα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους για τα γεγονότα που ταλανίζουν την ομάδα τους, είναι οι οπαδοί του Ηρακλή. Μαζί με τους οπαδούς ο Πα
Επόμενο βήμα, πρωτεύουσα. Έτοιμοι να κατέβουν στην Αθήνα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους για τα γεγονότα που ταλανίζουν την ομάδα τους, είναι οι οπαδοί του Ηρακλή. Μαζί με τους οπαδούς ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Οι ίδιοι απαίτησαν να κλείσει η κεντρική αγορά της πόλης, ενώ για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο να κατέβουν στην Αθήνα για διαμαρτυρία.

Ψωμιάδης: «Θα προσπαθήσω να κατέβω κι εγω»

Στο ίδιο κλίμα κινείται και ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος τοποθετήθηκε για το θέμα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις»:

«Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, να έχουμε μέτρο στη ζωή μας. Αν είχα τη δυνατότητα να κλείσω όλη τη Θεσσαλονίκη θα το έκανα. Αλλά ο νόμος δε μου δίνει αυτό το δικαίωμα. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι Λιβαδειά ή Δράμα ή Ιωάννινα, που έχουν μία ομάδα. Πως θα αντικρούσουμε τις απόψεις κάποιων άλλων ακραίων οπαδών, όχι φιλάθλων, αλλά και πως θα αντικρούσεις κάποιες φωνές πολιτών και επιχειρηματιών σε μια τέτοια δύσκολη οικονομικά εποχή; Εξάλλου, αυτή η διαδικασία έχει μεταφερθεί στον εμπορικό σύλλογο. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να το κάνω για μία εβδομάδα, όχι για μία μέρα. Αλλά την άλλη μέρα θα με στείλουν στον εισαγγελέα και τι θα του πω, ότι παρανόμησα; Θέλω να ευχαριστήσω τα συμβούλια της ΠΑΕ Ηρακλής και του Γ.Σ. Ηρακλής. Υπογράψαμε ένα αίτημα που μας ζήτησαν, είναι γνωστή η θέση μας. Όταν με ρωτάνε οι δημοσιογράφοι για άλλα θέματα και εγώ ξεκινάω με το θέμα του Ηρακλή πάντα για να το ακούνε όλοι, νομίζω ότι αυτό λέει πολλά. Καταλαβαίνω τον πόνο όλων των Ηρακληδέων. Στείλαμε έγγραφα σε όλους τους αρμόδιους. Ό,τι μας ζήτησαν οι διοικήσεις, τα κάναμε. Θα προσπαθήσω να κατέβω κι εγώ αύριο στην Αθήνα, αν και έχω μια σημαντική συνάντηση. Είμαστε πάντα κοντά στον αθλητισμό και σε όλες τις ομάδες».