Skip to main content

Κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό

Σύσκεψη στο γραφείο του στη Βουλή συγκάλεσε ο Γιώργος Παπανδρέου, ενόψει της αυριανής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σύσκεψη στο γραφείο του στη Βουλή συγκάλεσε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Παρίσι, ενόψει της αυριανής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο πρόεδρος της Βουλής, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού και υπουργοί.

Στον ίδιο χώρο, παραλλήλως, διεξάγεται διυπουργική σύσκεψη υπό τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τη συμμετοχή των υπουργών Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου, Εργασίας Λούκας Κατσέλη και Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου, καθώς και του αναπληρωτή υπουργού Γιώργου Κουτρουμάνη.

Στην ίδια σύσκεψη, που οι εκτιμήσεις θέλουν να σχετίζονται με την προετοιμασία του μεσοπρόθεσμου οικονομικού προγράμματος που θα παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες στη Βουλή, κλήθηκαν, αλλά δεν παρέστησαν, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, οι υπουργοί Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.