Skip to main content

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του Μαραθωνίου

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωράει την Κυριακή η Τροχαία Θεσσαλονίκης εξαιτίας της διεξαγωγής του 5ου Διεθνούς Μαραθώνιου δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος», παράλληλα με τη διεξαγωγή και άλλων αγώνων δρόμου
Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωράει την Κυριακή η Τροχαία Θεσσαλονίκης εξαιτίας της διεξαγωγής του 5ου Διεθνούς Μαραθώνιου δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος», παράλληλα με τη διεξαγωγή και άλλων αγώνων δρόμου.

Συγκεκριμένα από τις 6 π.μ θα απαγορευτεί η στάθμευση και από τις 8π.μ. η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, από τα όρια του νομού Πέλλας μέχρι τη Χαλκηδόνα, από τη Χαλκηδόνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη στο ρεύμα εισόδου της πόλης, καθώς και στους παρακάτω δρόμους: Λεωφόρο Κ. Καραμανλή - Ιωνίας, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, Νέα Μοναστηρίου, μόνο προς τη Πλατεία Δημοκρατίας, Μοναστηρίου, μόνο προς την Πλατεία Δημοκρατίας και σε ολόκληρό το τμήμα της από την οδό Γληνού -Τρεις Γέφυρες- έως και την οδό Αγίας Παρασκευής, στην Πλατεία Δημοκρατίας, Δωδεκανήσου, Σαλαμίνος, Ν. Κουντουριώτη, Λ.Νίκης και Βασ.Γεωργίου Β΄, μόνο σε δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Επίσης από τις 6 π.μ. θα απαγορευτεί η στάση - στάθμευση και η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στην οδό 28ης Οκτωβρίου του Δήμου Αμπελοκήπων, από την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την οδό Μ. Αντύπα..

Την ίδια ώρα θα απαγορευτεί η στάθμευση, ενώ δύο ώρες αργότερα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία - στάση στις οδούς Μ. Αντύπα, από Καραολή & Δημητρίου μέχρι Θ. Χατζίκου και Αγαμέμνονος του Δήμου Ευόσμου.

Για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης και ταλαιπωρίας οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.