Skip to main content

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στη Λαγκαδά

Προβλήματα στην κυκλοφορία στην οδό Λαγκαδά αναμένεται να παρουσιαστούν την Κυριακή το πρωί, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών φωτισμού, καθώς και εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Προβλήματα στην κυκλοφορία στην οδό Λαγκαδά αναμένεται να παρουσιαστούν την Κυριακή το πρωί, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών φωτισμού, καθώς και εργασιών ασφαλτόστρωσης, στο ρεύμα εξόδου, στο τμήμα της από την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι την οδό Δαβάκη, καθώς και στη συμβολή της με την οδό Δαβάκη.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η Τροχαία Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της:

α. Κατά την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης βλαβών φωτισμού, τμηματικά και ανάλογα με το σημείο εκτέλεσης των εργασιών και σε μέγιστο κάθε φορά μήκος πενήντα μέτρων θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος εξόδου της οδού Λαγκαδά, στο τμήμα της από την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι την οδό Δαβάκη. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο των εργασιών, θα γίνεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος εξόδου της οδού Λαγκαδά.

β. Κατά την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης, αρχικά θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη δεξιά και στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας και στη συνέχεια στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος εξόδου της οδού Λαγκαδά, στη συμβολή της με την οδό Δαβάκη. Επίσης θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από το ρεύμα εισόδου της οδού Λαγκαδά προς την οδό Δαβάκη, από την οδό Δαβάκη προς το ρεύμα εισόδου της οδού Λαγκαδά καθώς και η διαμπερής κίνηση από την οδό Ακριτών προς την οδό Δαβάκη και αντίστροφα. Επιπλέον και όταν οι εργασίες εκτελούνται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος εξόδου της οδού Λαγκαδά, δε θα είναι δυνατή η αριστερή στροφή προς την οδό Ακριτών.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από το ελεύθερο κάθε φορά μέρος του ρεύματος εξόδου της οδού Λαγκαδά, μέσω των οδών Λαγκαδά (ρεύμα εξόδου), Κολοκοτρώνη, Ακριτών ή Ιατρού Γωγούση και 28ης Οκτωβρίου για την κίνηση από την οδό Δαβάκη προς το ρεύμα εισόδου της οδού Λαγκαδά, μέσω των κόμβων της οδού Λαγκαδά με τις οδούς Ελ. Βενιζέλου ή Αγ. Δημητρίου, για την κίνηση από την οδό Ακριτών, καθώς και από το ρεύμα εισόδου της οδού Λαγκαδά προς Νεάπολη-Πολίχνη.

Παράλληλα, ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται. Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της παρακαλεί τους οδηγούς που θα κινούνται στις περιοχές των έργων, να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται προς τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης και των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές, προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.