Skip to main content

Λαφαζάνης: Φεύγω διαφωνώντας, αλλά συνεχίζω να είμαι παρών

Φεύγω διαφωνώντας, ωστόσο, δεν απογοητεύομαι, είπε κατά την παράδοση του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φεύγω διαφωνώντας» επισήμανε κατά την παράδοση - παραλαβή του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ο απερχόμενος υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι θα αγωνιστεί για να γίνει το μνημόνιο σύντομη παρένθεση και επανέλαβε ότι «θα είναι παρών στη μάχη του ΣΥΡΙΖΑ», υποστηρίζοντας «πλήρως την ενότητα του κόμματος».

Ο κ. Λαφαζάνης τάχθηκε υπέρ της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τη διαφορετικότητα των απόψεων, όπως είπε, και συμπλήρωσε λέγοντας πως «έτσι πρέπει να συνεχίσει και στο μέλλον».

Σχολιάζοντας τη συμφωνία που συνήφθη με τους δανειστές, ο ίδιος σχολίασε ότι φεύγει διαφωνώντας, ωστόσο, «δεν απογοητεύεται». «Θα αγωνιστώ για να γίνει το μνημόνιο μία σύντομη παρέθνεση και για την κυβέρνηση και για τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

«Είναι μία στιγμή δύσκολη για μένα αλλά η πολιτική έτσι είναι. Υπάρχουν αυτές οι εναλλαγές, κανείς πρέπει να δείχνει αντοχές και στις δύσκολες και στις ευχάριστες στιγμές. Είναι ένα από τα πιο κρίσιμα υπουργεία και τομείς για τη χώρα ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση», υποστήριξε.

Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο νέος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης θα σταθεί πάνω από τα συμφέροντα που «πολιορκούν το υπουργείο».