Τρίτη 16 Ιουλίου 2019
x

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΓΙΑ «ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ»:ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ

Ο Γραμματέας της ΛΑΕ είπε πως το κίνημα αποτελεί παράδειγμα για τους Έλληνες ώστε να βγουν στους δρόμους βάζοντας τη δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις

«Τα "Κίτρινα Γιλέκα" δεν είναι μόνο μια δυναμική κινηματική αντιπολίτευση στον Μακρόν αλλά έχουν εξελιχθεί και στην μόνη ουσιαστική αντιπολίτευση στην νεοφιλελεύθερη ευρωζώνη και στην γερμανική ΕΕ των αγορών και του χρηματιστικού κεφαλαίου», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας, του Σχεδίου-Β και του 1-1-4, για το κίνημα με κεντρικό ομιλητή τον Φιλίπ Ζυραβέρ, ιδρυτικό στέλεχος των «Κίτρινων Γιλέκων» και υπεύθυνο του Εργατικού τμήματος της «Ανυπότακτης Γαλλίας» του Ζ. Λ. Μελανσόν.

«Τα "Κίτρινα Γιλέκα"», συνέχισε ο ο Γραμματέας της ΠΣ της ΛΑΕ στέλνουν «μηνύματα ελπίδας για μια δημοκρατική ανατροπή στην Γαλλία, την ευρωζώνη και την Ε.Ε, για ελευθέρους λαούς και ελεύθερες δημοκρατικές ευρωπαϊκές χώρες που θα συνεργάζονται ισότιμα για την κοινή αμοιβαία ανάπτυξη και ευημερία». Τέλος, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι τα «''Κίτρινα Γιλέκα'' της Γαλλίας αποτελούν παράδειγμα, μήνυμα και παρότρυνση και στον ελληνικό λαό, να μην φοβηθεί και φορώντας και αυτός τα κίτρινα γιλέκα του, να βγει στους δρόμους και να βάλει την δική του σφραγίδα στις εξελίξεις».

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ