Skip to main content

Λαγκαδά: Rapid test σε κατοίκους την ερχόμενη εβδομάδα -Σήμερα σε επαγγελματίες

Τα γρήγορα τεστ κορωνοϊού πραγματοποιούνται στο πλαίσιο δράσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προς τα μέλη του

Σε δωρεάν γρήγορα τεστ αντιγόνου (rapid test) υποβάλλονται σήμερα (μέχρι τις 3 το μεσημέρι), μετά από αίτημα του Δήμου Λαγκαδά, επαγγελματίες και έμποροι της περιοχής.

Τα γρήγορα τεστ πραγματοποιούνται στο πλαίσιο δράσης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης προς τα μέλη του, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον Εμπορικό Σύλλογο Λαγκαδά. Τα τεστ διενεργούνται στη διαμορφωμένη για τις ανάγκες, αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορμπίδης τόνισε πως η σημερινή εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εξορμήσεων που πραγματοποιεί το Επιμελητήριο για τα μέλη του για την πραγματοποίηση rapid test.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του δήμου για τη διενέργεια των γρήγορων τεστ στους επαγγελματίες της περιοχής. «Με τη διενέργεια των rapid tests, θωρακίζουμε όσο γίνεται περισσότερο τους συνδημότες μας» επισήμανε ο κ. Ταχματζίδης.

Σημαντική δράση που θωρακίζει τους επαγγελματίες του Λαγκαδά και προσφέρει εχέγγυα στους καταναλωτές ότι μπορούν ψωνίσουν με ασφάλεια, όποτε ανοίξουν τα καταστήματα υπογράμμισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαγκαδά Σταύρος Βαρβαρίδης.

Την ερχόμενη εβδομάδα και εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, ο Δήμος Λαγκαδά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΔΥ θα προχωρήσουν στη διενέργεια ανίχνευσης αντιγόνου μέσα από τα αυτοκίνητα των δημοτών (Drive-Through TEST COVID-19) .