Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020
x

ΛΑΓΚΑΔΑΣ: ΦΥΤΕΨΑΝ ΔΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ (ΦΩΤΟ)

Οι κάτοικοι του Λαγκαδά διαμαρτύρονται για τις λακκούβες που προκαλούν φθορές στα ελαστικά και τις αναρτήσεις των αυτοκινήτων.

Με ένα... δέντρο κάλυψαν αγανακτισμένοι πολίτες στον Λαγκαδά μια βαθιά λακκούβα σε δρόμο της περιοχής, καθώς όπως αναφέρουν οι δημοτικές υπηρεσίες δεν ενδιαφέρθηκαν παρά τις εκκλήσεις τους να επισκευάσουν αποτελεσματικά την εν λόγω βλάβη στο οδόστρωμα.

Μιλώντας στο lagadas.net κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως η λακκούβα επιδιορθώνεται πρόχειρα και ξαναδημιουργείται, ενώ επειδή βρίσκεται δίπλα σε φρεάτιο αποχέτευσης, αναδύεται έντονη μυρωδιά.

Οι κάτοικοι του Λαγκαδά διαμαρτύρονται για τις λακκούβες που προκαλούν φθορές στα ελαστικά και τις αναρτήσεις των αυτοκινήτων, ενώ πρόσφατα ο οδηγός ενός ΙΧ στην προσπάθεια του να αποφύγει μία λακκούβα επί της οδού Αχ. Τζελίλη έπεσε πάνω σε περίφραξη σπιτιού, διαλύοντας την καγκελόπορτα.

Το περασμένο καλοκαίρι πίσω από το δημοτικό γήπεδο Λαγκαδά υποχώρησε το οδόστρωμα και βούλιαξε μέσα σε αυτό ένα λεωφορείο, ενώ επί της οδού Αχ. Τζελίλη σε τακτική βάση καταστρέφεται ο αγωγός νερού, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει ο δρόμος νερά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ