Skip to main content

Λαγκαδάς: Ορίστηκαν ο πρόεδρος και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Χρέη προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής αναλαμβάνει ο Χαράλαμπος Αϊβαζίδης - Ποιος ο πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Χαράλαμπος Αϊβαζίδης ορίζεται πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Λαγκαδά, έπειτα από απόφαση του δημάρχου, Ιωάννη Ταχματζίδη. Μέλη της ορίζονται ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Γεώργιος Προκοπίδης, και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, Μιχάλης Τζανής.

Τα υπόλοιπα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, τα οποία εξελέγησαν μέσω των προβλεπόμενων από την σχετική νομοθεσία ψηφοφοριών, είναι ο Αλέξανδρος Πατσιαλάς και ο Κωνσταντίνος Μπίκας (από την παράταξη του κ. Ταχματζίδη), η Ελπινίκη Ανδρεάδου, ο κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ο Σταύρος Μπάσιας και ο Θεόδωρος Τζιαμπάζης από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής είναι η Ελισάβετ Κοτσώνη, η Αννα Σαρίκου, ο Αναστάσιος Πετρίδης, ο Χαράλαμπος Κριτόπουλος, ο Αθανάσιος Τσουκάνης και ο Γεώργιος Κούκος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, ο κ. Ταχματζίδης όρισε πρόεδρο τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος, Μιχάλη Τζανή και μέλη τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου, Πέτρο Δοϊρανλή και την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Αθλητισμού, Ελισάβετ Κοτσώνη.
 
Τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τα οποία εξελέγησαν μέσω των προβλεπόμενων από την σχετική νομοθεσία ψηφοφοριών, είναι ο Εμμανουήλ Πατλιάκας, και ο Ελευθέριος Τσαγκαλίδης (από την παράταξη του κ. Ταχματζίδη), ο Βασίλειος Βαρβαλιός, ο Χαράλαμπος Κριτόπουλος, ο Θεοχάρης Κυριακούδης και η Μαρία Κουλτούκη από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
 
Αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής είναι ο Γεώργιος Ξενιτίδης, ο Νικόλαος Αναστασιάδης, ο Βασίλειος Δημητριάδης, η Αναστασία Αδαμούδη, η Σοφία Μπέφα και ο Γεώργιος Κούκος.