Skip to main content

Λαγονήσι: Άγρια επίθεση σκύλου σε μαθητή την ώρα που πήγαινε στο σχολείο

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο και ισχυρίστηκε ότι κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα και το ζώο βγήκε έξω από το σπίτι.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένα παιδί 14 ετών στο Λαγονήσι, όταν πηγαίνοντας στο σχολείο, ένας σκύλος διέφυγε της προσοχής των ιδιοκτητών του και του επιτέθηκε. Το παιδί νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με βαθιά τραύματα στο κεφάλι και στα χέρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης, την ώρα που το παιδί πήγαινε με το πατίνι του στο γυμνάσιο στο Λαγονήσι. Τότε ένας σκύλος όρμησε κατά πάνω του, το έριξε κάτω και άρχισε να το δαγκώνει στο κεφάλι, στο μέτωπο, στα μάγουλα και στον λαιμό.

Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει και έβαλε το χέρι του για να προστατευτεί.

Ιδιοκτήτης βρεφονηπιακού σταθμού που βρισκόταν κοντά άκουσε τις κραυγές του παιδιού και με τη βοήθεια άλλων 2 ανδρών κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον σκύλο. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μετέφερε άμεσα το παιδί στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων.

Ωστόσο, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας έκριναν ότι το παιδί πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου επισκέφθηκε το παιδί στο νοσοκομείο και ισχυρίστηκε ότι κάποιος άφησε ανοιχτή την πόρτα και ο σκύλος βγήκε έξω από το σπίτι. Η μητέρα του 14χρονου έκανε μήνυση και έκτοτε ο ιδιοκτήτης του σκύλου αναζητείται από την αστυνομία.