Skip to main content

Λαϊκή Ενότητα: «Επιχείρηση» καταστροφής των πανό μας από τη Χ.Α.

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει ότι μέλη της Χρυσής Αυγής κατέστρεψαν πανό του κόμματος, που ήταν απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά

Προεκλογικό πανό της Λαϊκής Ενότητας, αναρτημένο απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά, στην οδό Λαγκαδά, καταστράφηκε από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αυτό καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας μάλιστα ότι τα μέλη της Χ.Α. άφησαν τη «σφραγίδα» τους επάνω στο πανό.

«Προφανώς οι ίδιοι, ξεκρέμασαν και άλλο πανό της Λαϊκής Ενότητας, από την πεζογέφυρα της εσωτερικής περιφερειακής στον κόμβο Ευκαρπίας», αναφέρει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης συνεχίζει και σήμερα «τις προεκλογικές της εξορμήσεις, διεκδικώντας την ενίσχυσή της από τους συμπολίτες μας, ως η μοναδική δύναμη που έχει μια ριζοσπαστική, εναλλακτική πολιτική πρόταση απέναντι στα μνημόνια, στη λιτότητα και στη συνεχιζόμενη οικονομική καθίζηση της χώρας, δίνοντας καθημερινούς, ενωτικούς αγώνες, επιδιώκοντας σταθερά τη συνεργασία και την κοινή δράση των αριστερών, αντιμνημονιακών, ριζοσπαστικών δυνάμεων».