Skip to main content

Λαϊκός ξεσηκωμός

Την Τρίτη θα γνωρίζουν οι ιθύνοντες του Άρη τον ακριβή αριθμό εισιτηρίων που θα πάρουν οι «κίτρινοι», προκειμένου να ικανοποιήσουν τον κόσμο του συλλόγου στον τελικό της 24ης Απριλίου με τον Παναθηναϊ
Την Τρίτη θα αποφασιστεί ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει ο Άρης στον τελικό της 24ης Απριλίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού θα διεξαχθεί σύσκεψη στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Άρη, του Παναθηναϊκού, της ΕΠΟ, αλλά και υψηλόβαθμων στελεχών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, προκειμένου να μάθουν οι «κίτρινοι» πόσοι οπαδοί τους θα βρίσκονται στην Αθήνα για το μεγάλο παιχνίδι.

Το ευχάριστο πάντως είναι ότι το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη είναι θετικό σχετικά με τη διάθεση πολλών εισιτηρίων και στους δύο συλλόγους.

Παράλληλα, η «κίτρινη» ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε χθες με έγγραφο για τη συγκεκριμένη εξέλιξη από την αστυνομία, η οποία θα δώσει και την τελική έγκριση για τον αριθμό των εισιτηρίων.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι στην καθοριστική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο ΟΑΚΑ αναμένεται να τεθούν επί τάπητος και να ρυθμιστούν όλα τα οργανωτικά θέματα που αφορούν στον τελικό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον ακριβή αριθμό των εισιτηρίων που θα πάρει κάθε ομάδα θα εξεταστεί ο τρόπος μετακίνησης των οπαδών, οι χώροι συγκέντρωσής τους προκειμένου να μην υπάρξουν επεισόδια, τα δρομολόγια προσέλευσης και αποχώρησης των αποστολών των δύο ομάδων στο γήπεδο, αλλά και ο καθορισμός «νεκρών» ζωνών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, δεν αποκλείεται οι άνθρωποι του Άρη να καταθέσουν αίτημα να ανοίξει στις 24 Απριλίου η εθνική οδός στο ύψος των Τεμπών, ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των οπαδών των «κίτρινων».
Παράλληλα, οι σύνδεσμοι οργανωμένων οπαδών του Άρη έχουν, ήδη, ολοκληρώσει το σχεδιασμό τους για τον τρόπο οργανωμένης μετάβασης στην Αθήνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν νοικιαστεί περίπου στα 300 πούλμαν για τις ανάγκες του κόσμου των «κίτρινων».