Skip to main content

Λαμία: Ασθενής σε αμόκ σε κλινική Covid - Έτρεχε γυμνή στους διαδρόμους κρατώντας σταυρό

Απίστευτες στιγμές έζησαν νοσηλευτές και νοσηλευόμενοι στο Νοσοκομείο Λαμίας όταν μία 52χρονης ασθενής με κορωνοϊό επιτέθηκε σε υγειονομικό προσωπικό

Ένα απίστευτο περιστατικό με ασθενή covid εξελίχθηκε εχθές βράδυ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport μια 52χρονη ασθενής που νοσηλεύεται στο Πέτρινο κτήριο από τις αρχές Νοεμβρίου, σε κατάσταση αμόκ, φέρεται να επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές. Η προσπάθεια του προσωπικού να την αποκλείσουν στο δωμάτιο της απέτυχε, καθώς έσπασε την πόρτα και οι φωνές της έφτασαν να ακούγονται σε όλο το Νοσοκομείο.

Η ίδια βγήκε γυμνή στο διάδρομο, ενώ το προσωπικό που ήταν βάρδια, αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα γραφεία του και να πάρει την αστυνομία. Η γυναίκα φέρεται να κρατούσε στα χέρια της ευαγγέλιο και ένα σταυρό, σύμφωνα με το LamiaReport.

Περίπου στις 2.00 το πρωί η αστυνομία μαζί με υγειονομικό προσωπικό κατάφεραν να ηρεμήσουν την 52χρονη και να την πείσουν να λάβει την κατάλληλη θεραπεία και να ξεκουραστεί.

Αναμένεται παρέμβαση Εισαγγελέα για τη συγκεκριμένη υπόθεση προκειμένου η ασθενής - που σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport είναι νοσηλεύτρια που έχει μπει σε αναστολή - να απομακρυνθεί για ίδρυμα που μπορεί να εξυπηρετήσει ανάλογα περιστατικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που δημιούργησε πρόβλημα στην Κλινική, έχοντας επιτεθεί κι άλλη φορά σε νοσηλεύτρια, ενώ το προηγούμενο διάστημα εμπόδιζε το προσωπικό να δώσει την αγωγή στον ασθενή σύζυγό της, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο ίδιο κτήριο.