Skip to main content

Λαμία: «Έσβησε» 48χρονη μητέρα δύο παιδιών, που ήταν ανεμβολίαστη

Στο «κόκκινο» το νοσοκομείο Λαμίας. Γεμάτη είναι η ΜΕΘ από τις 11 Νοεμβρίου. Πέντε νέες εισαγωγές ασθενών το τελευταίο 24ωρο

Μια 48χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, από τη Λαμία έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, ενώ όπως έγινε γνωστό ήταν ανεμβολίαστη. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στο νοσοκομείο και οι γιατροί προχώρησαν αμέσως στη διασωλήνωσή της. Τελικά δεν τα κατάφερε και σήμερα κατέληξε.

Σύμφωνα με το Lamiareport, η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, παραμένει συνεχώς γεμάτη από ασθενείς από τις 11 Νοεμβρίου, ως αποτέλεσμα της σφοδρότητας που χτύπησε τη Φθιώτιδα το 4ο κύμα με τη μετάλλαξη «Δέλτα».

Το τελευταίο διάστημα που η παραλλαγή «Όμικρον»  έχει κυριαρχήσει σε όλον τον κόσμο, η αγωνία κορυφώνεται για το πώς θα ανταποκριθεί το σύστημα υγείας που είναι ήδη υπερφορτωμένο και κουρασμένο.

Ενδεικτικά στο Νοσοκομείο Λαμίας το τελευταίο 24ωρο έγιναν ακόμη πέντε εισαγωγές ασθενών (δύο άντρες - τρεις γυναίκες) με ηλικίες από 37 έως 93 ετών, ανεβάζοντας τον αριθμό των νοσηλευομένων και στην κλινική στους 35.