Skip to main content

Λαμία: Οι κλέφτες επέστρεψαν το κινητό και μετά τον λήστεψαν!

Τρεις νεαροί Ρομά απέσπασαν το κινητό ενός 39χρονου, του το επέστρεψαν και έπειτα του έκλεψαν 30 ευρώ όμως η αστυνομία τους εντόπισε και τους συνέλαβε

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην πλατεία Λαού.

Όπως μεταδίδει το «Lamiareport», τρεις νεαροί Ρομά, που όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια οι δύο ήταν ανήλικοι, πλησίασαν έναν 39χρονο και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να του αφαιρέσουν το κινητό του τηλέφωνο.

Όταν ο 39χρονος συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, μαζί με έναν 47χρονο φίλο του, βγήκαν προς αναζήτηση των Ρομά τους οποίους και εντόπισαν στο ίδιο περίπου σημείο.

Τους είπε λοιπόν ότι αν του έβρισκαν το τηλέφωνο θα τους έδινε 30 ευρώ, πρόταση που τους δελέασε και είχε ως αποτέλεσμα να του το επιστρέψουν. Φυσικά ο 39χρονος δεν τους έδωσε τα χρήματα για να πάρει το δικό του κινητό που οι ίδιοι είχαν κλέψει, ωστόσο αιφνιδιάστηκε τόσο εκείνος όσο και ο φίλος του από την βίαιη αντίδρασή τους. Τους επιτέθηκαν και κατόρθωσαν να του αποσπάσουν τα χρήματα, φεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Φυσικά στη συνέχεια το λόγο είχε η αστυνομία με αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, να εντοπίζουν και να συλλαμβάνουν γύρω στις 4 τα ξημερώματα, τους τρεις ληστές και κλέφτες ηλικίας 20, 15 και 13 ετών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.