Skip to main content

Λαμία: Μεθυσμένος ο 44χρονος που σκότωσε τον 15χρονο ποδηλάτη

Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο Λαμίας όπου οι γονείς του 15χρονου -γιατροί και οι δύο- δεν κατάφεραν να σώσουν το παιδί τους.

Αλκοόλ πολύ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο ανιχνεύθηκε στο αίμα του 44χρονου αλλοδαπού που παρέσυρε και σκότωσε 15χρονο που έκανε ποδηλάτο με τον δίδυμο αδελφό του και φίλους τους (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με το protothema.gr, η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Στυλίδας βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες ο αλλοδαπός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω στα ποδήλατα του Μάριου και του φίλου του, στον δρόμο- καρμανιόλα Αχινού- Καραβόμυλου, γύρω στις 10 τη νύχτα της Πέμπτης.

Το συγκλονιστικό στην ασύλληπτη τραγωδία, είναι ότι από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο ήταν ο πατέρας των δίδυμων αγοριών Σωτήρης Λέτσος, που είναι χειρουργός και, παρ' όλο που είδε το παιδί του βαρύτατα τραυματισμένο, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να το κρατήσει στη ζωή.

Αλλά και η μητέρα του Μάριου, Όλγα Λέγγα, η οποία είναι και εκείνη γιατρός στο νοσοκομείο Λαμίας, υποδέχθηκε τον αιμόφυρτο γιο της στα Επείγοντα όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Οι γιατροί διασωλήνωσαν τον άτυχο μαθητή της Β΄Γυμνασίου, όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς και τον δίδυμο αδελφό του, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος.