Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020
x

ΛΑΜΙΑ: ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΔΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΙΤ!

Η άτυχη γυναίκα είδε από το... πουθενά φωτογραφίες της να παίζουν σε ιστοσελίδα που καλούσε τους επισκέπτες να της στείλουν πρόταση για σεξ.

Τη γη κάτω από τα πόδια της έχασε 45χρονη, μητέρα δύο παιδιών από τη Λαμία, όταν είδε τη φωτογραφία της στο διαδίκτυο να προσκαλεί τους χρήστες για σεξ!

Όπως αναφέρει το «lamiareport.gr», το θύμα όπως και εκατομμύρια άλλοι στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, είχε ανοίξει λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο αναλυτικά, η άτυχη γυναίκα, χωρίς να έχει ανεβάσει κάποια προκλητική φωτογραφία, ούτε καν ολόσωμη που θα μπορούσε να δώσει αφορμές σε αρρωστημένα μυαλά, είδε ξαφνικά τις φωτογραφίες της να παίζουν σε πορνογραφικό σάιτ στη διαφήμιση του οποίου εμφανιζόταν η φράση «στείλε πρόταση για sex».

Ψάχνοντας, ανακάλυψε ότι τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες από το προφίλ της, πρωταγωνιστούσαν σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα που προσκαλούσε για πονηρές γνωριμίες. Το σοκ ήταν μεγάλο, εντούτοις φρόντισε να κινηθεί γρήγορα και νομικά καταθέτοντας με τη δικηγόρο της μήνυση, η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ώστε να διαταχθεί έρευνα από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Έχει τρομοκρατηθεί»

Για την υπόθεση μίλησε η δικηγόρος της 45χρονης, Σοφία Σταυράκη: «Πρόκειται για μια γυναίκα σοβαρότατη από την Λαμία με δύο παιδιά που πληροφορήθηκε από το φιλικό της περιβάλλον, ότι είδαν φωτογραφίες της στο διαδίκτυο σε πορνογραφικό σάιτ. Οι φωτογραφίες ήταν καθημερινές, χωρίς ίχνος προκλητικότητας. Η μήνυση έχει ήδη κατατεθεί και μεταβιβαστεί στην αρμόδια Εισαγγελέα και αμέσως επιλαμβάνεται επί του θέματος η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ώστε να βρεθούν τα ίχνη του διαδικτυακού δράστη. Η γυναίκα έχει τρομοκρατηθεί και θυμώσει με αυτήν την απαράδεκτη, προσβλητική και παράνομη ενέργεια».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ