Skip to main content

Λαμπερά εγκαίνια νέας μονάδας Almeco

Μετά το επιχειρηματικό έπιπλο η Almeco επεκτείνεται και στα design προϊόντα γνωστών σχεδιαστών.
Η εταιρία Almeco, γνωστή στο χώρο του επαγγελματικού επίπλου, εγκαινίασε πρόσφατα με ένα ιδιαίτερο party το νέο της showroom στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μια έκθεση 1.700 τ.μ., τεσσάρων ορόφων, όπου παρουσιάζονται τα απαράμιλλου design προϊόντα, καθώς η Almeco εκπροσωπεί τους πλέον καταξιωμένους οίκους της Ευρώπης.

Ιδιαίτερη εντύπωση δημιούργησε ο χώρος Almeco Extra Home όπου φιλοξενούνται έπιπλα και accessories υπογεγραμμένα από σπουδαίους σχεδιαστές. Την παράσταση και τα φλας της βραδιάς έκλεψε το τρομερό παιδί της Pop Art αισθητικής, ο διάσημος industrial designer, Karim Rashid που για πρώτη φορά επισκέφτηκε την  Θεσσαλονίκη, ως special guest της Almeco.

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν σημαντικά ονόματα του χώρου της αρχιτεκτονικής, διακοσμητές, επιχειρηματίες, πελάτες, συνεργάτες καθώς και φίλοι του design.

H βραδιά ξεκίνησε με live ήχους από το Jazza-Nova Trio και κορυφώθηκε στο roof garden του showroom, το οποίο μετατράπηκε σε cocktail-bar ειδικά για την περίσταση, όπου οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα σπέσιαλ Almeco Cocktails.