Skip to main content

Λαμπερά γενέθλια για το Τζόκερ - Το παιχνίδι του ΟΠΑΠ γιορτάζει και μοιράζει 4 Tesla

Εικοσιπέντε χρόνια του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ - Λαμπερά γενέθλια για το δημοφιλές παιχνίδι που γιορτάζει και μοιράζει 4 Tesla

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Φώτης Ζησιμόπουλος, ανέφερε: «Το Τζόκερ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, ήδη από την πρώτη κλήρωση του, στις 16 Νοεμβρίου του 1997.  Σε αυτά τα 25 χρόνια, το Τζόκερ έχει προσφέρει στιγμές διασκέδασης και μεγάλες συγκινήσεις. Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον».  

Με τη σειρά του, ο Chief Online Officer του ΟΠΑΠ, James Curwen, σημείωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος μιας σπουδαίας εταιρείας, που προσφέρει το Τζόκερ για 25 χρόνια».

Το Τζόκερ μοιράζει 4 TESLA

Με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων, το Τζόκερ μοιράζει 4 Tesla Model 3 σε 4 τυχερούς μέσα από ισάριθμες εβδομαδιαίες κληρώσεις. Η συμμετοχή στις κληρώσεις γίνεται δωρεάν, αφού δεν απαιτείται η κατάθεση δελτίου Τζόκερ.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτεί κάποιος το κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς του ή να μπει στο tzoker.gr.

Στην Αθήνα ο πρώτος μεγάλος νικητής

Ο πρώτος μεγάλος νικητής του Tesla αναδείχθηκε την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον Γιάννη Γ., από το Περιστέρι, ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό μέσω του tzoker.gr. Ακόμη 3 αυτοκίνητα αναζητούν κάτοχο στις επόμενες τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου.

Η επόμενη κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και θα πάρουν μέρος όσοι υποβάλλουν συμμετοχές μέχρι την Κυριακή το βράδυ.

Δείτε φωτογραφίες: