Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020
x

ΛΑΜΠΕΡΟ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΑΠΟ ΤΗΝ 29Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Περισσότερες από 250 εταιρείες του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας και των ωρολογίων δίνουν το «παρών» στην έκθεση, στο Metropolitan Expo.

Ένα λαμπερό «ραντεβού» με τον κλάδο του κοσμήματος δίνει η 29η Διεθνής Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ», από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα. Περισσότερες από 250 εταιρείες του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας και των ωρολογίων δίνουν το «παρών» στην έκθεση, εκπροσωπώντας το δυναμικότερο κομμάτι του ελληνικού κοσμήματος και αναπτύσσονται σε εκθεσιακό χώρο 6.100 τ.μ.

Με διαχρονικό στόχο την ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό, η ΔΕΘ-Helexpo έχει προσκαλέσει στη διοργάνωση εμπορικούς επισκέπτες από την Κύπρο, τη Ρωσία, τη Λευκορωσία, τον Λίβανο και την Ολλανδία, ώστε να τους φέρει σε επαφή με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση κοσμήματος στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Αποτελεί δε το ιδανικότερο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου ενόψει της τουριστικής περιόδου. Φιλοξενεί κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς και αντιπροσώπους κοσμημάτων και ωρολογίων και απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, να ανανεώσουν τις επαφές τους και να αναπτύξουν συνεργασίες με εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης θα διοργανωθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, 27-28 Φεβρουαρίου, σεμινάριο με θέμα τα συνθετικά διαμάντια, το οποίο θα εστιάσει στις μεθόδους παραγωγής και αναγνώρισής τους, αλλά και στα νέα δεδομένα στη βιομηχανία των κοσμημάτων.   

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ). Σημειώνεται ότι ο εθνικός εκθεσιακός φορέας διοργανώνει επίσης την KOSMIMA, τον Οκτώβριο, στη Θεσσαλονίκη, η οποία καλύπτει τη χειμερινή σεζόν.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ