Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020
x

«ΛΑΜΠΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η έκθεση, την περίοδο 2013-2016, παρουσίασε 32% αύξηση επισκεπτών, 31% αύξηση εκθετών και 41% αύξηση του εκθεσιακού χώρου.

Το πιο σημαντικό «ραντεβού» του κλάδου του κοσμήματος, η 30ή έκθεση «Ελλήνων Κόσμημα» πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου του 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα. Η έκθεση-θεσμός για το κόσμημα, τα ωρολόγια, τους πολύτιμους λίθους και τον εξοπλισμό αργυροχρυσοχοΐας, θα αποτελέσει σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών και επιχειρήσεων του κλάδου, ενόψει της φετινής θερινής τουριστικής περιόδου.

Η «Ελλήνων Κόσμημα», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, συγκεντρώνει τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις κοσμήματος και αναπτύσσεται σε 12.000 τμ, ενώ αναμένεται αύξηση συμμετοχών σε σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις. Η διοργάνωση σημειώνει χρόνο με τον χρόνο όλο και πιο βελτιωμένες εκθεσιακές επιδόσεις, ενώ είναι ενδεικτικό πως την περίοδο 2013-2016 παρουσίασε 32% αύξηση επισκεπτών, 31% αύξηση εκθετών και 41% αύξηση του εκθεσιακού χώρου.

Η φετινή διοργάνωση θα συγκεντρώσει όλες τις νέες τάσεις και τα σχέδια σε κόσμημα και ρολόι, τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής κοσμήματος (μηχανήματα, εργαλεία κτλ), καθώς και καινούργιες προτάσεις παρουσίασης κοσμημάτων (συσκευασία, διακόσμηση κα).

Την έκθεση, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, επισκέπτεται πλήθος εμπορικών επισκεπτών, με στόχο τη σύναψη νέων συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών. Η είσοδος στην «Ελλήνων Κόσμημα» επιτρέπεται μόνο για εμπορικούς επισκέπτες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ