Skip to main content

Λάμπρου: Δεν βρίσκω νόημα να είμαι κάπου και να μην παίζω

Ο 21χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα αν δεν αλλάξει άμεσα κάτι με την κατάστασή του.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος από το γεγονός πως δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Λάζαρος Λάμπρου μιλώντας μετά τη φιλική νίκη της ομάδας του επί της Δόξας Δράμας.

Μάλιστα, ο 21χρονος εξτρέμ του νταμπλούχου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει αν δεν αλλάξει άμεσα κάτι συζητώντας με τον «Δικέφαλο» για το μέλλον του.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και σκόραρα. Θέλω να δείξω ποιος είμαι και ότι αξίζω να παίζω εγώ. Δεν μπορώ να χαρώ πολύ όμως, γιατί υπήρξε αυτός ο τραυματισμός του Ζαμπά», δήλωσε αρχικά ο νεαρός άσος και συμπλήρωσε:

«Δεν βρίσκω νόημα να είμαι κάπου και να μην παίζω. Η ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για εμένα. Ποιος παίκτης δεν θέλει να παίζει; Προφανώς και εγώ θέλω να αγωνίζομαι. Έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα ήδη, δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάποια κατάσταση. Εγώ δουλεύω για μένα, από τη στιγμή που δεν αγωνίζομαι στην ομάδα. Ο Ιανουάριος είναι κοντά. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα υπάρξουν συζητήσεις με την ομάδα για το μέλλον μου».