Skip to main content

Λάμψη ΠΑΟΚ με Βαρέλα - Μαουρίσιο στην εκδήλωση της Protergia (video)

Ο γνωστός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας έφερε το energy station του στη Θεσσαλονίκη και τον πεζόδρομο Αγ. Σοφίας - Αύριο θα μεταφερθεί στην Καλαμαριά.

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα και Ζοσέ Μαουρίσιο είχαν όλοι όσοι βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο energy station της Protergia, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας.

Ο δυναμικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας πραγματοποίησε μια ξεχωριστή εκδήλωση το μεσημέρι έχοντας για κεντρικά πρόσωπα τους δύο παίκτες του «Δικεφάλου» που δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται και να μοιράζουν αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του νταμπλούχου και φυσικά της ενέργειας.

Η Protergia τρέχει εδώ και περίπου 10 ημέρες ένα ξεχωριστό road show με 4 σταθμούς (Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα) και τελευταία στάση τη Θεσσαλονίκη. Το stand της θα δεσπόζει αύριο αλλά και την Παρασκευή στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς σε ωράριο 10:00 - 16:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πηγαίνουν στο energy station της Protergia για να μαθαίνουν πληροφορίες αναφορικά με προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρονικής ενέργειας του παρόχου τόσο για οικιακή χρήση όσο και για επιχειρήσεις.

Μάλιστα, μπορούν να φορτίσουν εκεί τις ηλεκτρονικές τους συσκευές όπως πχ. κινητά τηλέφωνα, να κεραστούν φυσικό χυμό πορτοκάλι και μπάρες δημητριακών αλλά να πάρουν μέρος και σε έναν μοναδικό διαγωνισμό όπου οι νικητές θα κερδίσουν ένα ηλεκτρονικό πατίνι και ένα ipad.

«Το Energy Station της Protergia, μετά τα Τρίκαλα, το Βόλο και τη Λάρισα, συνεχίζει το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη για να μεταφέρει τη μοναδική του ενέργεια», δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος του παρόχου, Κυριάκος Πάχος για να προσθέσει:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παρουσία μας εδώ, που έχει ιδιαίτερη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Οι επισκέπτες μας έχουν την ευκαιρία να μετέχουν σε διαγωνισμούς, ενώ σήμερα είχαμε άλλη μια έκπληξη για εκείνους, με την επίσκεψη στο Energy Station της Protergia των παικτών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Φερνάντο Βαρέλα και Ζοσέ Μαουρίσιο. Εξάλλου, η Protergia δίνει την ενέργειά της στον ΠΑΟΚ με στόχο αποκλειστικά τη κορυφή».

Tέλος, ο κ. Πάχος συμπλήρωσε: «Θα βρισκόμαστε και την Πέμπτη αλλα και την Παρασκευη στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά στον πεζοδρομο της Καλαμαριάς και σας καλούμε να μας επισκεφθείτε, για να γνωρίσετε τις ολοκληρωμένες λύσεις με τα οικονομικότερα προϊόντα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου από την Protergia!»