Skip to main content

Λάμψη, στυλ και celebrities στο Mediterranean Cosmos Fashion Show(vid)

Το αμφιθέατρο του εμπορικού κέντρου μετατράπηκε για μία βραδιά σε πασαρέλα, παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και γνωστών ονομάτων του χώρου.

Με λάμψη, στυλ και celebrities κατακλύστηκε την Παρασκευή το αμφιθέατρο του Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, που μετατράπηκε για μία βραδιά σε χώρο επίδειξης μόδας, χαρίζοντας στο κοινό πολλή μουσική, ομορφιά και κέφι.

Οι τελευταίες τάσεις της μόδας, ενόψει του καλοκαιριού 2019, σε δημιουργικούς συνδυασμούς από τον Creative Director Άρη Γεωργιάδη, με όλα τα hairtrends της φετινής σεζόν από τα χέρια του Hair Stylist Στέφανου Βασιλάκη παρουσιάστηκαν στο Mediterranean Cosmos Fashion Show που διοργάνωσε με επιτυχία η διοίκηση του εμπορικού κέντρου.



Λάτρεις της μόδας είχαν την ευκαιρία να εμπνευστούν και να δουν τις επιλογές που υπάρχουν στα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ του εμπορικού, μέσα από μία μοναδική πασαρέλα, με γνωστά ονόματα του χώρου.

Μοντέλα από το Greece's Next Top Model, όπως η νικήτρια του διαγωνισμού Ειρήνη Καζαριάν και η Αγάπη Olagbegi, από το My Style Rocks 1, όπως η Υβόννη Ντόστα και η Βασιλική Ρούσσου και άλλα, παρουσίασαν στο κοινό μοναδικούς συνδυασμούς με εκλεπτυσμένο styling, δίνοντας πλούσιες ιδέες για το επερχόμενο καλοκαίρι τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.



Το παρών στο Fashion Show έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του Mediterranean Cosmos, Κυριάκος Κονταξιάν, η Marketing Management, Χριστίνα Οικονόμου, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, καθώς και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Έλενα Χριστοπούλου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαρία Ηλιάκη και η Ιωάννα Λίλη.



Την επίδειξη μόδας πλαισίωσαν ακροβάτες, ξυλοπόδαροι - ζογκλέρ, cyr-wheel actors, μασκοφόροι, μίμος και χορευτές.

Απολαύστε βίντεο από το Fashion Show: