Skip to main content

Λάρισα: Χειροπέδες σε 48χρονο για ναρκωτικά και όπλα

Kατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιούσε ο 48χρονος, ως μέσο διευκόλυνσης για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ένας 48χρονος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας στο σπίτι του συληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων τέσσερις νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 2,130 κιλών και επτά νάιλον συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους 6,68 κιλών.

Εντοπίστηκαν επίσης μία ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης, μεταλλική πρέσα για τυποποίηση – συσκευασία ναρκωτικών, ένα μαχαίρι, καθώς και χρηματικό ποσό 160 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποιούσε ο 48χρονος, ως μέσο διευκόλυνσης για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.