Skip to main content

Λάρισα: Φερόμενο θύμα βιασμού θα απελαθεί από τη χώρα

Όπως κατήγγειλε το θύμα, ο 25χρονος ομοεθνής του τον βίασε ενώ ο 19χρονος τον κρατούσε ακίνητο και ο 29χρονος φύλαγε τσίλιες.

Ίσως και να μετάνιωσε που κατήγγειλε τον βιασμό του από τρεις ομοεθνείς συναδέλφους του μέσα στο ποιμνιοστάσιο όπου εργάζονταν στον Αμπελώνα Λάρισας ένας 29χρονος Πακιστανός, καθώς αν και θύμα τιμωρήθηκε ο ίδιος. Σε βάρος του θα εφαρμοστεί μέτρο διοικητικής απέλασης.

Τόσο το θύμα, όσο και οι τρεις άλλοι Πακιστανοί οι οποίοι συνελήφθησαν για τον βιασμό, βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα και δεν είχαν δικαίωμα εργασίας κι έτσι θα απελαθούν όλοι. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, συνελήφθη και ο 48χρονος κτηνοτρόφος που τους απασχολούσε στο ποιμνιοστάσιό του. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παράνομη απασχόληση αλλοδαπών και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι τρεις δράστες ηλικίας 25, 19 και 29 χρόνων κρατούνται και θα απολογηθούν σήμερα στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Λάρισας. Όπως είχε καταγγείλει την περασμένη Τετάρτη ο 29χρονος, ο 25χρονος ομοεθνής του τον βίασε ενώ ο 19χρονος τον κρατούσε ακίνητο και ο 29χρονος φύλαγε τσίλιες. Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Τυρνάβου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε διώξεις βάσει και της έκθεσης του ιατροδικαστή που εξέτασε το θύμα.