Skip to main content

Λάρισα: Κατέβασε το παντελόνι του και αυνανιζόταν μπροστά στους επιβάτες τρένου

Ο 41χρονος απέδωσε την πράξη του στη χρήση ναρκωτικών, εξαιτίας των οποίων δεν κατάλαβε τι έκανε. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 7 μηνών

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα, όταν συνταξιδιώτης τους κατέβασε το παντελόνι του κι αυνανιζόταν μπροστά τους.

Στο δικαστήριο, όπου οδηγήθηκε, ο ίδιος απέδωσε την πράξη του στη χρήση ναρκωτικών, στα οποία έπεσε, όπως είπε, με αφορμή μια διπλή, τραγική απώλεια στο οικογενειακό του περιβάλλον. Με τα ναρκωτικά και τα ψυχοφάρμακα ωστόσο, να τον οδηγούν στην πραγματικότητα σε αληθινά αδιέξοδα, σε πράξεις για τις οποίες στη συνέχεια δήλωσε «ντροπιασμένος» ζητώντας συγγνώμη αφού, όπως τόνισε στην απολογία του, έχοντας πάρει ηρωίνη «δεν ήμουν εκεί, είχα χαθεί...».

Τον 41χρονο κατήγγειλε νεαρή συνεπιβάτιδα που καθόταν σε διπλανή θέση, με αποτέλεσμα όταν το τρένο φτάσει στη Λάρισα, να συλληφθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και το μεσημέρι της Παρασκευής να οδηγηθεί ενώπιον του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου όπου, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για κατοχή ναρκωτικών χαπιών, καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή.

Τα γεγονότα περιέγραψε νεαρή συνεπιβάτιδα, σημειώνοντας ωστόσο ότι λίγο νωρίτερα, τόσο ο κατηγορούμενος όσο και οι υπόλοιποι επιβάτες αστειευόντουσαν, «γελούσαμε μαζί» όπως κατέθεσε η 20χρονη, με αφορμή μία ακόμα από τις βλάβες στα δρομολόγια του ΟΣΕ που είχε ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί για λίγη ώρα η αμαξοστοιχία.

Το περιστατικό συνέβη στις 19.50 το βράδυ της Πέμπτης ενόσω η αμαξοστοιχία του ΟΣΕ εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Στο ύψος της Κατερίνης, όπως κατέθεσε η 20χρονη συνεπιβάτιδα, ο 41χρονος κάθισε σε διπλανή θέση και χωρίς να λάβει κάποια ιδιαίτερα μέτρα ώστε να μη γίνει αντιληπτός προχώρησε στον αυνανισμό.
«Ήμουν μόνη μου και αισθάνθηκα άβολα» τόνισε η κοπέλα που παρατήρησε τον 41χρονο για την πράξη του ο οποίος «δεν παραδέχτηκε τίποτα» παρότι και άλλοι συνεπιβάτες είδαν τι συνέβη.

Απολογούμενος ο 41χρονος τόνισε πως βρίσκεται σε απόγνωση με αφορμή ένα ιδιαίτερα τραγικό γεγονός που αφορούσε απώλεια στην οικογένειά του, με αποτέλεσμα για να μπορέσει να «σταθεί» να κάνει χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών. «Είχα πάρει ηρωίνη και χάπια» τόνισε στην απολογία του προσθέτοντας πως «αν έκανα αυτήν την πράξη, ζητάω συγγνώμη, αλλά... δεν ήμουν εκεί. Είχε πάρει ηρωίνη και μετά χάθηκα. Ντροπή μου, αλλά χάθηκα...» κατέληξε ο 41χρονος.

Ο 41χρονος, μετά και την εισαγγελική πρόταση, κρίθηκε ένοχος και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 7 μηνών (με τριετή αναστολή) αναγνωρίζοντας και ο ίδιος την ανάγκη -συμφωνώντας με την παρατήρηση του προέδρου- να ενταχθεί άμεσα σε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία