Skip to main content

Λάρισα: Μαγεία Χριστουγέννων από τις 7 Δεκεμβρίου στο Πάρκο των Ευχών

Μέσα στα 64 στρέμματα του πανέμορφα διαμορφωμένα πάρκου Αλκαζάρ θα στεγαστούν 19 θεματικοί χώροι, παγοδρόμιο και χριστουγεννιάτικη αγορά.

Στις 7 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πόρτες του το «Πάρκο των Ευχών και η Λίμνη των Χριστουγέννων» στη Λάρισα το οποίο στοχεύει να χαρίσει στους επισκέπτες μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Μέσα στα 64 στρέμματα του πανέμορφα διαμορφωμένα πάρκου Αλκαζάρ, δίπλα στο κέντρο της πόλης, θα στεγαστούν 19 θεματικοί χώροι, πίστα παγοδρομίου 500 τμ, χριστουγεννιάτικη αγορά για μικρούς και μεγάλους, σκηνές εκδηλώσεων, Carouzel, Fun Park.

Ο δήμος Λαρισαίων καλεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες από όλη τη χώρα να επισκεφθούν το μεγαλύτερο πάρκο της Ελλάδας και να γιορτάσουν μαγικά Χριστούγεννα στο σπίτι του Άγιου Βασίλη, το εργαστήρι των ξωτικών, στην οικογένεια Χιονανθρώπων, την παραμυθοχώρα, το ζαχαρόσπιστο και τη μανιταροχώρα. Στο Πάρκο των Ευχών θα φιλοξενηθούν, επίσης, το τρένο του Βόρειου Πόλου, το Σινέ των Ξωτικών και το Σπίτι των Χρωμάτων, ενώ στην πύλη εισόδου, τους επισκέπτες θα «υποδέχονται» δύο γιγάντιοι καρυοθραύστες.

«Το μέγεθος του πάρκου, η εύκολη προσβασιμότητα και η τεχνική λίμνη που δίνει την δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα από τα μεγαλύτερα παγοδρόμια στην Ελλάδα, 500 μέτρων, η κεντροβαρής θέση της πόλης, αποτελούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, που μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι για την επιτυχία του»,  αναφέρει ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης Παναγιώτης Νταής.

Το «Πάρκο των Ευχών και η Λίμνη των Χριστουγέννων» θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου.