Skip to main content

Λάρισα: Με Τάμτα το τελευταίο Σαββατοκύριακο στο Πάρκο των Ευχών

Τον προηγούμενο μήνα η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι επισκέπτες είναι αισθητά περισσότεροι από τις 700.000.

Το τελευταίο του Σαββατοκύριακο διανύει για τη φετινή, δεύτερη χρονιά του το «Πάρκο των Ευχών» στη Λάρισα.

Τις τελευταίες ημέρες η χιονόπτωση έχει προσδώσει ιδιαίτερη γοητεία στον εορταστικό διάκοσμο του Αλκαζάρ, κάτι που απολαμβάνουν τόσο οι ντόπιοι, όσο και οι επισκέπτες της Λάρισας. Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή, ανήμερα των Θεοφανείων. Το μεγάλο πάρτι της λήξης θα ξεκινήσει στις οκτώ το βράδυ στη Μεγάλη Σκηνή του «Πάρκου», με πρωταγωνίστρια τη δημοφιλή Τάμτα.

Τον προηγούμενο μήνα η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι επισκέπτες είναι αισθητά περισσότεροι από τις 700.000 που πέρσι είχαν επισκεφθεί την πρώτη χρονιά του «Πάρκου των Ευχών». Οι υπεύθυνοι του δήμου Λαρισαίων που σχεδίασαν το Πάρκο και όσοι δούλεψαν για την υλοποίηση του με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Ανάπτυξης Παναγιώτη Νταή δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους, καθώς αντιλαμβάνονται ότι η ιδέα που ξεκίνησαν να υλοποιούν από πέρσι αποδίδει πρακτικά αποτελέσματα και η ευρύτερη περιοχή της Λάρισας καταγράφεται, πλέον, στον εορταστικό τουριστικό χάρτη της χώρας.