Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019
x

ΛΑΡΙΣΑ: ΠΟΡΝΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Βίντεο άκρως άσεμνου περιεχομένου προβάλλεται σε τηλεόραση στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δήμαρχου Απόστολου Καλογιάννη.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Λάρισα, όπου σε εκλογικό κέντρο υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές προβλήθηκε πορνογραφικό υλικό, με αποτέλεσμα η αντιπαράθεση να περάσει σε νέα επίπεδα.

Το βίντεο δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ελευθερία Τζανακούλη. Σε αυτό, βίντεο άκρως άσεμνου περιεχομένου προβάλλεται σε τηλεόραση στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δήμαρχου Απόστολου Καλογιάννη.

Η πλευρά του κ. Καλογιάννη εκτιμά ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια. «Μέσω του wifi που είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση οποιοσδήποτε μπορεί να προβάλει το υλικό που θέλει από το smartphone του», ανέφεραν στην ιστοσελίδα onlarissa.

Από την άλλη, η κ. Τζανακούλη ανταπάντησε: «Περιμένω από τη Συμπαράταξη Λαρισαίων να μας αποδείξουν πως το βίντεο που κυκλοφορεί από το πρωί στα social media και εστάλη και σε εμένα προσωπικά από πάρα πολλούς συμπολίτες, είναι παραποιημένο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ