Skip to main content

Λάρισα: Πώς έγινε το δυστύχημα με το 20 μηνών αγοράκι–Τι λέει η μητέρα

Την ώρα της τραγωδίας βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο τα τρία από τα πέντε παιδιά της, τα οποία πήγαινε στον παιδικό σταθμό, δήλωσε η μητέρα.

Ανείπωτη θλίψη στη Λάρισα μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης όταν μια μητέρα έκανε όπισθεν και παρέσυρε το 20 μηνών αγοράκι της, το οποίο τελικά κατέληξε από τα σοβαρά τραύματά του.

Η μητέρα είναι 31 ετών, αρχισμηνίας, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Δίπλα της βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ψυχολόγος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η νεαρή γυναίκα έμενε με την οικογένειά της στις πολυκατοικίες της 110 πτέρυγας μάχης στη Λάρισα όπου και υπηρετεί.

Όπως μετέδωσε το Star, σύμφωνα με όσα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, την ώρα της τραγωδίας βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο τα τρία από τα πέντε παιδιά της, τα οποία πήγαινε στον παιδικό σταθμό που βρίσκεται μέσα στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στις πολυκατοικίες της οποίας διαμένει.

Κάποιο από τα παιδιά άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα το 20 μηνών αγοράκι να πέσει στον δρόμο και να το πατήσει, πριν προλάβει να σταματήσει το αυτοκίνητο.

Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε στην αγκαλιά της γιαγιάς του στα επείγοντα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας, όπου για περισσότερα από 40 λεπτά προσπαθούσαν να το επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.
Για τα αίτια αυτού του τραγικού δυστυχήματος διενεργούν έρευνα τα αρμόδια όργανα της μονάδας και η τροχαία Λάρισας.