Skip to main content

Λάρισα: Στήθηκαν οι πρώτοι 13 οικίσκοι στις σεισμόπληκτες περιοχές

Έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή του Τυρνάβου και της Ελασσόνας οι 13 πρώτοι οικίσκοι για τους σεισμόπληκτους κατοίκους - Τι δηλώνει ο Αγοραστός

Οι 13 πρώτοι οικίσκοι για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας έχουν ήδη εγκατασταθεί στην περιοχή του Τυρνάβου και της Ελασσόνας, ενώ αναμένονται σήμερα άλλοι 11 οικίσκοι ώστε να γίνει μεταφορά των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης λόγω του σεισμού, της περασμένης Τετάρτης.

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, «πρώτο μας μέλημα είναι η στέγαση των κατοίκων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα σπίτια τους τα οποία έχουν κριθεί ακατάλληλα». Μεταξύ άλλων, ο κ. Αγοραστός τόνισε ότι αναμένεται να έρθουν από το υπουργείο Υποδομών όσοι οικίσκοι χρειαστούν, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες που υπάρχουν στην περιοχή, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί και οι διαδικασίες ώστε να μπορέσουν οι οικίσκοι να εγκατασταθούν και να ρυθμιστούν θέματα όπως η διαδικασία υποδομών για ύδρευση, αποχέτευση και ηλεκτροδότησή τους.

*φωτογραφία αρχείου