Skip to main content

Λάρισα: Συλλήψεις φοιτητριών για μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Μία 24χρονη φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής Λάρισας και μία 21χρονη σπουδάστρια του ΤΕΙ Λάρισας, μαζί με έναν 25χρονο Λαρισαίο συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.
Μία 24χρονη φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής Λάρισας και μία 21χρονη σπουδάστρια του ΤΕΙ Λάρισας συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, μαζί με έναν 25χρονο Λαρισαίο, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, η οποία διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.


Ειδικότερα, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας συνέλαβαν μεταξύ 4.30 και 6.20 το απόγευμα της Πέμπτης τις δύο φοιτήτριες και έναν 25χρονο Λαρισαίο, ενώ αναζητείται και ένας ακόμη άνδρας 28 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα συγκεκριμένα άτομα είχαν συγκροτήσει δομημένη και με διαρκή δράση εγκληματική οργάνωση, με διακριτό ρόλο ο καθένας και σκοπό τη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών στην πόλη της Λάρισας. Οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν θέσει υπό επιτήρηση την οικία μίας εκ των φοιτητριών, στην περιοχή της Νεράιδας, όπου προσωρινά διέμεναν και άλλοι εκ των κατηγορουμένων. Προχθές το απόγευμα εισέβαλαν στο χώρο και προχώρησαν στη σύλληψή τους. Στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 2.490,6 γρ., 7 συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 1.052,9 γρ., 11 συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 52,8 γρ. Επίσης, στην κατοχή μίας εκ των φοιτητριών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,6 γρ. ηρωίνης.