Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019
x

ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΙΝΤΕΓΕ ΣΤΗ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥ ΑΡΗ: ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ (VID)

Ο Αφρικανός στράικερ ανέδειξε τον ρόλο που έπαιξε ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» για να πειστεί να υπογράψει στους Θεσσαλονικείς.

Τον ρόλο που έπαιξε ο Θόδωρος Καρυπίδης για να πειστεί να υπογράψει στον Άρη ανέδειξε μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Μπράουν Ιντέγε.

«Είναι ένας άνθρωπος που με έσπρωξε να είμαι εδώ. Ο τρόπος που μου μίλησε, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να έρθω στον Άρη. Του είπα πως θα τον δικαιώσω με τις εμφανίσεις μου», ανέφερε χαρακτηριστικά, ο 30χρονος Νιγηριανός επιθετικός.

Αναλυτικά παρακάτω τα όσα δήλωσε ο Αφρικανός στράικερ στην παρουσίασή του από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα είναι μια υπέροχη χρονιά για όλους μας. Ανυπομονώ. Θέλω να έρθετε και να υποστηρίξετε την ομάδα, το χρειαζόμαστε. Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ».

Για την υποδοχή από τον κόσμο του Άρη: «Χθες ήταν η δεύτερη φορά στη ζωή μου που με υποδέχονται έτσι. Είμαι πολύ συγκινημένος και ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχθηκε ο κόσμος της ομάδας

Για τον λόγο που είναι εδώ: «Για εμένα ο Άρη είναι μια ανταγωνιστική ομάδα. Είναι μια ομάδα που μάχεται και έχω την πεποίθηση ότι θα είναι μια καλή χρονιά. Γι' αυτό είμαι εδώ».

Για το γεγονός ότι προετοιμάστηκε με μάσκα και αν είναι έτοιμος: «Η μάσκα ήταν για να τεστάρω τους χτύπους της καρδιάς μου. Είμαι έτοιμος για να μπω και να παίξω. Περιμένω με ανυπομονησία το πρώτο παιχνίδι».

Για τις προσδοκίες: «Πριν αποδεχτώ την πρόταση, είχα συζήτηση με τον πρόεδρο. Ήξερα τις ευθύνες που έχω να αντιμετωπίσω. Οι προκλήσεις και οι ευθύνες δεν είναι κάτι που με φοβίζουν. Είμαι αισιόδοξος για εμένα και την ομάδα».

Για το αν είναι έτοιμος: «Έκανα προπονήσεις και μόνος μου αλλά πιστεύω ότι έχω χρόνο να προπονηθώ και να επαναφέρω το σώμα μου στην απαιτούμενη φυσική κατάσταση. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω. Αυτή τη δουλειά θα κάνω με τον Άρη».

Για το τι συζήτησε με τον πρόεδρο του Άρη: «Είναι ένας άνθρωπος που με έσπρωξε να είμαι εδώ. Ο τρόπος που μου μίλησε, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να έρθω στον Άρη. Του είπα πως θα τον δικαιώσω με τις εμφανίσεις μου»

Για το πώς θα πανηγυρίσει το πρώτο του γκολ: «Είναι πολύ νωρίς. Έχουμε μακρύ δρόμο να βαδίσουμε. Πανηγυρίζεις όπως νιώθεις εκείνη τη στιγμή, ανάλογα και με το παιχνίδι. Πανηγυρίζω όπως μου βγει».

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ