Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018
x

ΛΑΒΡΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ:ΩΣ ΕΔΩ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην πρωθυπουργός μιλά για προσπάθεια διασυρμού και προχωρά σε εξώδικα υπογραμμίζοντας πως ο ανήλικος γιος του ουδέποτε διέπραξε κάποιο παράπτωμα

Για προσπάθεια διασυρμού του ανήλικου παιδιού του και «αλητεία» κάνει λόγο ο Αντώνης Σαμαράς αντιδρώντας στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ αναφορικά με τον γιο του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει πως το παιδί του δεν διέπραξε ποτέ κάποιο παράπτωμα παραθέτοντας την απόφαση που δικαίωνε τον γιο του και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας ουδεμία σχέση είχε με τις εν λόγω κατηγορίες.

Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς θα προχωρήσει σε εξώδικα ώστε η υπόθεση να επανέλθει στο προσκήνιο μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η δήλωσή του:

«Από το 2013, ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ συνδικαλιστής Κουρουτός διασύρει τον ανήλικο, τότε, γιό μου, συνδέοντας την απομάκρυνση μιας καθηγήτριας του σχολείου του με τη δήθεν «σύλληψή» του να αντιγράφει. Ενώ στη συνέχεια, συριζαϊκά ΜΜΕ αναλαμβάνουν να εξοντώσουν ηθικά ένα νέο παιδί για παράπτωμα που ποτέ δεν είχε διαπράξει.

Πράγματι η Ελληνική Δικαιοσύνη με την απόφαση 1790/2015, που μάλιστα εκδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποίησε ότι οι κατηγορίες κατά του γιού μου ήταν αναληθείς και ότι η απομάκρυνση της καθηγήτριας δεν είχε καμία σχέση με τις συκοφαντίες αυτές.

Γι΄ αυτόν τον λόγο και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα, κατόπιν εξωδίκου μου, υποχρεώθηκε το 2017 να ζητήσει συγγνώμη και να ανασκευάσει τις ίδιες αυτές αθλιότητες που με πηχυαίους τίτλους είχε δημοσιεύσει στην πρώτη της σελίδα.

Σήμερα αποστέλλω εξώδικο προς τον συνδικαλιστή Κουρουτό, καθώς και προς τον εκδότη του ΣΥΡΙΖΑ Βαξεβάνη, προκειμένου να ανασκευάσουν άμεσα, δημοσιεύσεις και αναρτήσεις των τελευταίων ημερών που οργανωμένα επαναλαμβάνουν τις ίδιες αθλιότητες. Αν δεν το πράξουν θα μιλήσει και πάλι η Δικαιοσύνη. Το ότι η εν λόγω καθηγήτρια δεν βρίσκεται εν ζωή, δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα να επανέρχονται σε αυτά τα αποκρουστικά ψεύδη για τα οποία έχει ήδη αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ που είναι και εκπαιδευτικός, θα όφειλε να προστατεύσει από άδικες επιθέσεις ένα νέο παιδί που το μόνο του «αμάρτημα» είναι ότι ο πατέρας του τυχαίνει να λέγεται Αντώνης Σαμαράς. Αλλά δεν το κάνει.  Αντίθετα, μαζί με τον κομματικό εκδότη, ασκούν bullying και σχεδιάζουν τη δολοφονία χαρακτήρος του παιδιού ενός πολιτικού τους αντιπάλου.

Αρμόζει πράγματι στον ΣΥΡΙΖΑ να προσφεύγει σε τέτοιες μεθόδους για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Όμως και σε μένα επιβάλλεται να μην επιτρέψω ποτέ και σε κανέναν να χρησιμοποιήσει την οικογένειά μου προκειμένου να χτυπήσει εμένα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ