Skip to main content

Λαζαρίδης: Χαλαρή ψήφος, σημαίνει ανοχή στον κ. Τσίπρα

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας λέει ότι αυτό που δίνει η κυβέρνηση στους συνταξιούχους δεν είναι 13η σύνταξη αλλά «μισό δώρο Χριστουγέννων»

Προσκλητήριο στους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές και να εμπιστευτούν τη ΝΔ απευθύνει μέσω της συνέντευξής του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Μακάριος Λαζαρίδης.

«Χαλαρή ψήφος, σημαίνει χαμένη ψήφος, σημαίνει ανοχή στον κ. Τσίπρα. Δεν αρκεί λοιπόν η καταδίκη του κ. Τσίπρα. Χρειάζεται και η θετική ψήφος στη Ν.Δ», τονίζει ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και λέει ότι οι ευρωεκλογές δεν είναι δημοσκόπηση εκτιμώντας ότι ο κ. Τσίπρας «θα υποστεί μια εκκωφαντική ήττα που δεν θα μπορεί να αντέξει».

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας λέει επίσης ότι αυτό που δίνει η κυβέρνηση στους συνταξιούχους δεν είναι 13η σύνταξη αλλά «μισό δώρο Χριστουγέννων που θα το ζήλευε και ο Μαυρογιαλούρος».

Επίσης διατυπώνει τις θέσεις του για τα περιστατικά βίας που παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα και για τα μέτρα που προτείνει η ΝΔ για την αντιμετώπισή τους.