Skip to main content

Λαζαρίδης: Έχουμε έναν πρωθυπουργό σε ομηρία από τον Καμμένο

Θα ήταν οξύμωρο να έχουμε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας ώστε να μη γίνει η συμφωνία των Πρεσπών και να την ψηφίσουμε, είπε ο κ. Λαζαρίδης.

Για μία κυβέρνηση, η οποία βρίσκεται σε αποδρομή, μία κυβέρνηση που καταρρέει, εκανε λόγο o σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, τονίζοντας ότι «έχουμε έναν πρωθυπουργό σε ομηρία, από τον κ. Καμμένο».

«Σήμερα, με τα όσα είπε ο κ. Καμμένος, στην ουσία έχουμε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Η μόνη λύση αυτήν τη στιγμή για τη χώρα είναι να γίνουν άμεσα οι εκλογές για να δώσει ο λαός τη λύση», επεσήμανε.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε πως η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει την «κακή συμφωνία, η οποία εκχωρεί "μακεδονική" εθνότητα και "μακεδονική" γλώσσα στους Σκοπιανούς», είτε τώρα, είτε ως κυβέρνηση.

«Θα ήταν οξύμωρο να έχουμε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας ώστε να μη γίνει η συμφωνία των Πρεσπών και να την ψηφίσουμε. Ο κ. Καμμένος, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, έδωσε το στυλό στους κ. Τσίπρα και Κοτζιά για να υπογράψουν τη συμφωνία» πρόσθεσε.

«Εμείς δεν έχουμε τη λογική τού ώριμου φρούτου. Καταθέτουμε προτάσεις και έχουμε σχέδιο και όραμα για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Οι Έλληνες πολίτες θέλουν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματά τους στην οικονομία, στην υγεία, στην παιδεία, στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα. Όλα αυτά η κυβέρνηση αυτή τα έχει διαλύσει» κατέληξε ο κ. Λαζαρίδης.