Skip to main content

Λαζαρίδης: Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής, του το στέρησαν στα χαρτιά (vid)

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μίλησε για την απόρριψη της έφεσης, για όσα εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και για την αντίδραση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

Για την απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ, για όσα εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και για την αντίδραση που πρέπει να έχει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μίλησε στον ρ/σ «Arena», ο Γιώργος Λαζαρίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ:

Για την απόρριψη της έφεσης του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής για όλη την φίλαθλη Ελλάδα. Μέσα στο γήπεδο αυτή το κέρδισε. Και το έχασε εξαιτίας του γνωστού κύκλου. Πριν ένα μήνα είχα θέσει επερώτηση και επιβεβαιώθηκα δυστυχώς. Του το στερήσανε και το πήρε άλλη στα χαρτιά. Έβγαλα ανακοίνωση που μιλάω για χάρτινο πρωτάθλημα. Στην Μακεδονία είχαμε βιώσει αδικία όταν παίζαμε με τις γνωστές ομάδες του ΠΟΚ. Τώρα ένας καινούργιος τρόπος βρέθηκε. Ούτε ιδρώνουν με αυτόν τον τρόπο, απλά με δικαστικές αποφάσεις παίρνουν παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός παραβίασε όλον τον ΚΑΠ και δεν τιμωρήθηκε, αντιθέτως τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ με το που έφαγε γκολ βρήκε τρόπο και το πήρε το παιχνίδι. Απίστευτα πράγματα. Εγώ κατήγγειλα τον υπουργό, γιατί επί υπουργίας του, μόνο έναν εκπρόσωπο από την Μακεδονία έχουμε. Ενώ παλιά η Μακεδονία ήταν ποδοσφαιρομάνα. Υπήρξαν περίοδοι, όπου εκπροσωπούμασταν από πέντε έξι ομάδες. Μόνο τρεις από την Θεσσαλονίκη».

Για την αντίδραση που πιστεύει ότι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ: «Θέλω να συγχαρώ καταρχήν του φίλαθλους του ΠΑΟΚ, τέτοια ωριμότητα και στα δύο παιχνίδια, δεν έχω ξαναδεί. Μόνο να το επαινέσεις μπορείς. Η αγανάκτηση μου είναι μεγάλη. Εγώ με όπλα τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες θα παλέψω θα ανεβάσω τους τόνους θα του επιστήσω την προσοχή, φέρνοντας ενώπιον των ευθυνών του. Αυτός είναι ο υπεύθυνος, αυτός ευθύνεται που δεν διεξάχθηκε ομαλά το πρωτάθλημα. Δεν διεκδικήθηκε επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Ξεκάθαρη ήταν φέτος η αδικία για τον ΠΑΟΚ. Όπου μπορώ να βοηθήσω είμαι στην διάθεση του ΠΑΟΚ. Θέλω να βοηθήσω».