Skip to main content

"Λειψή" επ'αόριστον η Superleague

Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα κατάφεραν να μπλοκάρουν απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, κάτι που σημαίνει πως ούτε η 3η αγωνιστική θα γίνει με όλες τις ομάδες.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κι η Καβάλα ανέβαλαν την εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την οποία υποβιβάστηκαν.

Την αναβολή ζήτησε στο Διοικητικό Εφετείο η πλευρά του Ολυμπιακού Βόλου, λόγω ασθενείας του νομικού της εκπροσώπου, και στη συνέχεια το ίδιο έκανε και η Καβάλα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρεται επ αόριστον η διαδικασία αντικατάστασης του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς ούτε την ερχόμενη Τρίτη μπορεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να βγάλει απόφαση για το αν δώσει άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας.

Με την αναβολή ισχύει η προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Εφετείου, που έχει απαγορεύσει την αντικατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας από οποιαδήποτε ομάδα, άρα η Σούπερ Λίγκα παραμένει «λειψή» επ' αόριστον.

Πάντως, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται να κινηθεί και θα ζητήσει την άρση της προσωρινής απόφασης του Διοικητικού Εφετείου, τονίζοντας ότι δεν μπορεί ένα διοικητικό όργανο να αναιρεί την απόφαση ενός άλλου.