Skip to main content

Λεκάκης: 1.500 στη δική μας εκδήλωση, καμιά... σαρανταρέα στον Βούγια

Εμείς δεν έχουμε κομματικά χρίσματα, ούτε δεχόμαστε κομματικές εντολές, τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Πρώτη».

Στην επίθεση που δέχθηκε το πρωί από τον Σπύρο Βούγια απάντησε με ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, κάνοντας σύγκριση της μαζικότητας που είχε η χθεσινή εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη» σε σχέση με την αντίστοιχη του συνδυασμού του κ. Βούγια «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη».

Άφησε μάλιστα αιχμές κατά του κ. Βούγια και την κομματική στήριξη που έχει από κόμματα (ΚΙΝΑΛ και Ποτάμι) λέγοντας πως «εμείς δεν έχουμε κομματικά χρίσματα, ούτε δεχόμαστε κομματικές εντολές».

Συγκεκριμένα ο κ. Λεκάκης έγραψε:

«Ανησύχησε προφανώς ο κ. Βούγιας από το μέγεθος της χθεσινής μας συγκέντρωσης και νωρίς-νωρίς το πρωί έβγαλε ανακοίνωση. Δεν ξέρω αν έκανε face control ο κ. Βούγιας για το ποιοι συμμετείχαν στην εκδήλωση μας, ξέρω όμως ότι το «Ολύμπιον» γέμισε ασφυκτικά από Θεσσαλονικείς που ζήτησαν να γίνει η «Θεσσαλονίκη Πρώτη».

Χωρίς κομματικές κινητοποιήσεις και μηχανισμούς. Εμείς άλλωστε δεν έχουμε κομματικά χρίσματα, ούτε δεχόμαστε κομματικές εντολές όπως ο κ. Βούγιας. Ο οποίος σήμερα είναι υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ και του Ποταμιού αφού έκανε δύο αποτυχημένες προσπάθειες να βγει δήμαρχος, το 1998 με το Συνασπισμό και το 2002 με το ΠΑΣΟΚ.

Αντιλαμβάνομαι την ανησυχία του. Την ώρα που χθες 1.500 Θεσσαλονικείς βρέθηκαν στο «Ολύμπιον» για να συζητήσουμε, στη δική του εκδήλωση στην Τούμπα κάθονταν... αραιά αραιά για να φαίνονται καμιά σαρανταρέα».