Skip to main content

Λεκάκης: Αυτοδιοικητική η πρότασή μας χωρίς κόμματα και μηχανισμούς

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Λεκάκης τόνισε οτι η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» θέλει να δημιουργήσει μια πόλη που νοιάζεται, που λειτουργεί και προσελκύει.

Η παράραξη «Θεσσαλονίκη Πρώτη» είναι μια αυτοδιοικητική πρόταση δίχως κόμματα, χρίσματα και μηχανισμούς, επανέλαβε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό “Open”.

«Δουλεύουμε τα τελευταία χρόνια για τη Θεσσαλονίκη κάτι που μας έδωσε εμπειρία και γνώση. Καταφέραμε να κάνουμε πολλά, κάτι που όλοι αναγνωρίζουν. Πάντα υπάρχουν και αστοχίες και παραλείψεις τις οποίες έχουμε εντοπίσει και επεξεργαστεί», σημείωσε.

Ο κ. Λεκάκης αναφέρθηκε στην παρουσίαση των αξόνων του προγράμματος του συνδυασμού την περασμένη Τετάρτη και είπε πως η «Θεσσαλονίκη Πρώτη» θέλει να δημιουργήσει μια πόλη που νοιάζεται, που λειτουργεί και προσελκύει.

Σε ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Λεκάκης απέκλεισε τα άκρα και τόνισε πως οι άνθρωποι που δημιούργησαν τη «Θεσσαλονίκη Πρώτη» έχουν μάθει στην πράξη να συνεργάζονται, πέρα από ιδεολογικές αφετηρίες, για το καλό της Θεσσαλονίκης.