Skip to main content

Λεκάκης: Εμείς θα είμαστε εδώ και μετά τις εκλογές

Αμφιβάλω αν οι κομματικοί υποψήφιοι θέλουν ή μπορούν να συζητήσουν με τους πολίτες και να νιώσουν την κοινωνία, τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης

Την παρουσία των μελών της «Θεσσαλονίκη Πρώτη» στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στις εκλογές αλλά και μετά από αυτές υπογράμμισε ο επικεφαλής της παράτξης, Πέτρος Λεκάκης σε ανάρτησή του. 

«Γράφω μεταξύ δύο περιοδειών της παράταξής μας «Θεσσαλονίκη Πρώτη», στη Λαμπράκη στην Άνω Τούμπα και στο κέντρο της πόλης. Κάθε ημέρα εγώ και οι συνεργάτες μου περπατάμε στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο και τις γειτονιές, σε μεγάλους, λαμπερούς δρόμους και στενάκια που ακόμη κρατούν την γοητεία μιας άλλης εποχής. Μιλάμε με τους πολίτες, τους ακούμε και τους προτείνουμε λύσεις για τα προβλήματα τους», τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Μπορούμε να το κάνουμε. Διότι στη «Θεσσαλονίκη Πρώτη» δεν έχουμε δεσμεύσεις, ούτε ερχόμαστε από το χθες. Αμφιβάλω αν οι κομματικοί υποψήφιοι θέλουν ή μπορούν να συζητήσουν με τους πολίτες, να βγουν και να νιώσουν την κοινωνία. Όπως και κάποιοι υποψήφιοι που έρχονται από το χθες, ως ξεπεσμένοι βασιλιάδες περασμένων δεκαετιών»

«Εμείς, είμαστε και θα είμαστε εδώ. Σήμερα, στις εκλογές και μετά από αυτές στη διοίκηση του Δήμου. Είμαστε μια ομάδα έμπειρων και νέων ανθρώπων που συγκροτούμε την καλύτερη ομάδα για τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης. Με γνώση διοίκησης και νέες προτάσεις για την ανάπτυξη της πόλης. Και αυτά είναι τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να επιλέξουν οι Θεσσαλονικείς ώστε ενωμένοι να κάνουμε τη "Θεσσαλονίκη Πρώτη"», ανέφερε τέλος.

 φωτο αρχείου