Skip to main content

Λεκάκης για Δημαρέλο: Μπέρδεψαν την αυτοδιοίκηση με το ποδόσφαιρο

Κύκλοι του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης σχολιάζουν τη μεταπήδηση του νυν αντιδημάρχου στον συνδυασμό του Σπύρου Βούγια.

«Φαίνεται πως κάποιοι μπέρδεψαν την αυτοδιοίκηση με το ποδόσφαιρο» επισημαίνουν κύκλοι του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Πέτρου Λεκάκη σχολιάζοντας την απόφαση του νυν αντιδημάρχου, Γιώργου Δημαρέλου να κατέβει τελικά με τον συνδυασμό του Σπύρου Βούγια (δείτε εδώ).

«Και όλοι γνωρίζουν πως γίνονται εκεί οι... μεταγραφές» τονίζουν και συνεχίζουν:

«Ευτυχώς για μας, δυστυχώς για κάποιους άλλους, όπως αποδείχθηκε εμείς στη “Θεσσαλονίκη Πρώτη” δεν έχουμε κομματικά ταμεία.

Την ώρα που επτά νέοι άνθρωποι από την κοινωνία εντάσσονταν στη “Θεσσαλονίκη Πρώτη” για να συνταχθούν στον αγώνα μας για μια καλύτερη πόλη, ο κ. Γιώργος Δημαρέλος αποφάσισε να φύγει από την παράταξη μας για να ενταχθεί σε άλλη.

Από την αρχή όλοι εμείς που ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε τη “Θεσσαλονίκη Πρώτη” ως μια καθαρά ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική παράταξη, ξέραμε πως θα υπάρχουν πολλαπλές πιέσεις από μηχανισμούς, κόμματα και συστήματα. Κάποιοι φάνηκε πως δεν αντέχουν σε αυτές ή λαμβάνουν αποφάσεις με γνώμονα το προσωπικό όφελος ή άλλα συμφέροντα. Γλυκές οι Σειρήνες των συμφερόντων...

Η απόφασή του να φύγει δεν μας πτοεί στο παραμικρό. Μικρή πόλη είναι η Θεσσαλονίκη και όλοι γνωρίζουμε τα πραγματικά κίνητρα. Όλοι κρινόμαστε» καταλήγουν οι κύκλοι του Πέτρου Λεκάκη».